Verkeerseducatie2021-10-19T14:51:04+01:00

De expert in verkeerseducatie

Verkeer of verkeerseducatie op basisscholen en in het voortgezet onderwijs, met als doel de verkeersveiligheid te vergroten. Kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer. Wat kan de school, peuter of kinderopvang bijdragen aan hun verkeersveiligheid? Hoe kan je ouders maximaal betrekken in verkeersopvoeding en verkeerseducatie?

Wij zetten ons in om kinderen al vroeg wegwijs te maken in het verkeer. Veel oefenen, vaardigheden ontwikkelen en ervaring opdoen staan hierbij centraal. Eerst in de veilige omgeving van een schoolplein of onder begeleiding van een ouder, daarna stap voor stap op weg naar veilige zelfstandige verkeersdeelname.

VerkeersLokaal

VERKEERSLOKAAL

Verkeerskunsten

VERKEERSKUNSTEN

JONGleren in het verkeer

JONGLEREN IN HET VERKEER

Nieuws:

Meer Berichten Laden

Vacature:

Projectcoördinator Verkeerseducatie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectcoördinator Verkeerseducatie om ons team te komen versterken! Heb je een passie voor de verkeersveiligheid van kinderen, ben je een kei in projectmanagement en vind je het leuk om te organiseren en plannen? Dan willen wij graag met je in gesprek.

Klik hier voor de vacature Projectcoördinator Verkeerseducatie

Onze producten & diensten:

VerkeersLokaal is een online verkeerseducatieprogramma voor brugklassers in het voortgezet onderwijs en bovenbouwleerlingen van de basisschool.

Het is een aantrekkelijk en herkenbaar programma door verkeersvragen over foto’s uit de eigen woonomgeving. Belangrijke onderdelen in Verkeerslokaal zijn de lokale verkeersquiz, de woon- schoolroutes en een priksysteem waar gevaarlijke punten kunnen worden aangegeven door leerlingen.