Mechanische en camera verkeerstelling

Verkeerstellingen

Kentekenonderzoek

Kruispuntanalyse

Verkeersveiligheidsonderzoek

Parkeerdrukonderzoek

Parkeermotiefonderzoek

Parkeerduuronderzoek

Fietsparkeeronderzoek

Fietseducatie

Fietsparkeren

Fietsveiligheid

Gebruikersanalyses

Verkeersveiligheidsplan

Verkeer & Mobiliteitsplannen

Parkeeradvies

Verkeersontwerp

Verkeerseducatie

Verkeersgedrag

Verkeersles

Verkeersquiz

Verkeerseducatie2020-04-02T14:28:08+01:00

De expert in verkeerseducatie

Verkeer of verkeerseducatie op basisscholen en in het voortgezet onderwijs, met als doel de verkeersveiligheid te vergroten. Kinderen zijn heel kwetsbaar in het verkeer. Wat kan de school bijdragen aan hun verkeersveiligheid?

Dat kan door leerlingen al vroeg wegwijs te maken in het verkeer. Door ze te leren hoe om te gaan met gevaarlijke verkeerssituaties en de verkeersregels uit te leggen. Hierdoor bereiden leerlingen zich beter voor op het verkeersexamen, maar leren ze vooral zelfstandigheid in het verkeer.

Speel nu de verkeerslokaal quiz demo!

VerkeersLokaal.nl

Om dit te bereiken heeft Bureau de Groot Volker de internetapplicatie VerkeersLokaal ontwikkeld.

Inmiddels maken honderden scholen in het land al gebruik van deze lokale educatiemethode. VerkeersLokaal. is lokaal georiënteerd en op maat gemaakt. De database met lokale en actuele vragensets breidt snel uit, steeds meer gemeenten worden toegevoegd en ook de mogelijkheden worden voortdurend uitgebreid.

Nieuws:

Verkeerslokaal draagt bij aan verkeersbewuste kinderen

Een evenwichtige quiz waarin alle belangrijke verkeerssituaties aan bod komen is kern van het programma Verkeerslokaal, samen met de module om de eigen schoolroute in kaart te brengen. VerkeersLokaal is een interactief, online verkeerseducatie-programma voor leerlingen in de hoogste groepen van het basisonderwijs en brugklassers. Opvallend onderdeel is dat leerlingen de woon-schoolroute digitaal in kaart brengen en [...]

Onze specialismen:

VerkeersLokaal is een online verkeerseducatieprogramma voor brugklassers in het voortgezet onderwijs en bovenbouwleerlingen van de basisschool.

Het is een aantrekkelijk en herkenbaar programma door verkeersvragen over foto’s uit de eigen woonomgeving. Belangrijke onderdelen in Verkeerslokaal zijn de lokale verkeersquiz, de woon- schoolroutes en een priksysteem waar gevaarlijke punten kunnen worden aangegeven door leerlingen.